Spelmän – Nordanstig

Under 2019 har jag det stora nöjet att få porträttera spelmän och kompositörer verksamma i Nordanstig. Resultatet av den första fotograferingen visas genom projektet "Nordanstig Turism" som en konstutställning som sträcker sig över de tre fäbodvallarna Västansjövallen, Nybovallen och Åsvallen strax norr om Gnarp. Där presenteras de olika spelmännen mitt i den underbara miljö där folkmusiken har sina rötter.
Ni kan se samtliga bilder och presentationer av de olika spelmännen här men jag rekommenderar varmt ett besök på plats. Utställningen visas t.o.m. 30 september 2019. All information om utställningen hittar ni här.

Ett stort tack till projektledare Janina Stoor von Wachenfeldt som skapat projektet och utformat utställningen, Thomas von Wachenfeldt som skrivit presentationerna, Lasse Gradin på Gradin Text & Bild som gjorde de suveräna printarna till utställningen, Alf Nordlund och Mellanfjärdens repslageri för de vackra ramarna samt alla fantastiska spelmän som ställde upp framför kameran!

En liten inblick i hur framställningen och monteringen ute på vallarna gick till kan ni se i Lasses fina presentation nedan.

Läs mer...

FÖLJ MIG

Utblick FotofotografMicke Andersson

Människan i fokus.

KONTAKT

T: 070-27 97 393

E: info@fotograf-hudiksvall.se