Album från QT Albums, så mycket mer än en bok…

För att presentera och bevara era minnen på bästa sätt erbjuder vi handgjorda fotoböcker från QT Albums. Med omslag i linne eller läder och uppslag printade med ljusbeständigt pigmentbläck på äkta fine-art papper ger dom svårslagen kvalitet och känsla från pärm till pärm. QT’s böcker är i sig ett konstverk som ger upplevelsen av era bilder en extra dimension.
Böckerna tillverkas i storlekar upp till 30×30 cm och naturligtvis kontrolleras varje bok noga både hos tillverkaren och hos oss före leverans för att ni alltid ska vara säkra på att få toppkvalitet.

Standardalternativet ”Artbook” levereras i en linnepåse och har uppslag i celulosabaserat 240gsm papper med en slät, helmatt yta som ger ett härligt djup till bilderna.

Vårt deluxe-alternativ ”Satin Rag Artbook” levereras förutom samma linnepåse som ”Artbook” även i en exklusiv handgjord box med samma materialalternativ som bokens omslag. Uppslagen består av bomullsbaserat, tjockare 310gsm papper med en grövre struktur och behandlad, halvmatt yta med närmast vaxad känsla som förutom härliga, levande färger ger högre motståndskraft mot fukt, smuts och repor. Sidorna behandlas även med fixerande spray för ytterligare hållbarhet.

På alla våra Artbooks ingår laseretsning på framsidan med namn och datum (alternativt prägling av namn beroende på material) men det går även att få ett valfritt mönster till extra kostnad.
Som tillval finns sk. ”Photostripe” som består av en laminerad, infälld bild på omslaget samt omslag i äkta italienskt läder.

För den som önskar ett litet ”extra” minne till släkt och vänner erbjuder vi även ”Little QT”. En minikopia av er Artbook i 10×10 cm, omslag i linne och samma exklusiva känsla som förlagan.