Leif #Gladahudikbor

En kväll för några veckor sedan sattjag med min fru Anna och pratade om projektet över en kopp kaffe. När jag beskrev vem det var jag sökte till porträtten sa hon direkt: ”Det är ju Leif, honom ska du fota!”.

Anledningen är lika enkel som glad, när vi flyttade hit ville Anna passa på att ”damma av” dansskorna igen efter att vi båda varit borta från dansgolvet rätt länge. Sagt och gjort så tog hon med sig skorna och gick till Dansklubben Glada Hudiks danskväll, några timmar senare kom hon hem på ett strålande humör efter att ha haft en riktigt trevlig kväll med mycket dans och skratt.
Nu är i och för sig hela klubben till bredden fylld med glada och trevliga människor men den som direkt fick Anna att verkligen känna sig välkommen och hemma var just Leif och det är ju dessa härliga människor jag vill lyfta fram i projektet så natudligtvis ville jag fotografera honom!

Eftersom Leif gärna vistas i skog och mark och samtidigt brinner för att dansa så blev det ganska enkelt att välja miljö för porträtten. I skogen och på på dansgolvet, där han trivs bäst.

Tack Leif för att du ställde upp framför kameran och för ditt alltid lika goda humör! Jag vill även passa på att tacka alla härliga dansare på dansklubben för att jag fick störa under danskvällen och för ett bra jobb som statister.

FÖLJ MIG

  • 29 2
  • 37 3
  • 36 2
Utblick FotofotografMicke Andersson

Människan i fokus.

KONTAKT

T: 070-27 97 393

E: info@fotograf-hudiksvall.se