Janina & Thomas | Gränsfors, Hälsingland

Bilder från Janina & Thomas stämningsfulla bröllop i den gamla spiksmedjan i Gränsfors, Hälsingland. Vackert och närmast mytiskt…

Profilfotografering med Helena

Några bilder från fotograferingen av nya profilbilder till Trolskaskogens eldsjäl och ”spindel i nätet” Helena Brusell.

 

 

 

Ett besök i landet Oz…

När det till slut var dags för gänget i Glada Hudik teatern att göra sina föreställningar av ”Trollkarlen från Oz” i Nordichallen i Sundsvall fick jag möjlighet att komma och fotografera. Vilken fantastisk upplevelse att få följa gänget både på och utanför scen, ett stort tack till er alla!

Fantastiska väsen i en trolsk skog…

Flera gånger under sommaren och hösten som gått har jag fått glädjen att besöka, och fotografera i, Trolska skogen, en magisk plats i Mellanfjärden vid Hälsingekusten några mil norr om Hudiksvall.
Sommarens absoluta höjdpunkt var när trollen, älvorna och andra väsen lät mig besöka dem i sin skog för att fotografera lite senare på dagen när lugnet lagt sig och solen var på väg ner… Magiskt är bara förnamnet!

 

Julmys i vackra Mellanfjärden…

Lite bilder från årets julshow i det pittoreska fiskeläget Mellanfjärdens vackra teater. Mellanfjärdens teater bjöd in till härlig underhållning och underbart god middag lagad utomhus alldeles utanför entrén.
En riktig höjdarkväll i fantastisk miljö och det finns fortfarande chans att se eftersom teatern kör även nu på lördag den 19/12. Bokning och info på 0652-161 15.

 

Reportage Trä & Möbelforum

Lite tidigare i höst åkte jag tillsammans med reportern Magnus Hagström från tidningen Trä & Möbelforum till Ljusdal för att göra ett reportage om Trägymnasiet. Nu är resultatet klart och hela reportaget kan ni läsa i tidningen här.